Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Raamgeleider

35.00

Beschikbaarheid: 30 op voorraad

Eindelijk de gouden oplossing.

Bij 8 van de tien Barchetta’s zijn in de portieren de plastic geleiders afgebroken, hierdoor ontstaat er veelal lekkage en geruis boven bij de portierraam.
Indien bij de geleider een nok is afgebroken zijn de portierramen niet naar binnen of naar buiten te stellen en heeft men dus last met het voorheen vernoemde probleem.
Op de foto ziet u een kapotte en gerepareerde raamgeleider. Let op deze blokjes zijn gegarandeerd niet door Fiat te leveren, alleen een compleet mechanisme, prijs hiervoor is 350 euro excl. Btw.
Oplossing kan zijn gebruikt te zoeken maar die zijn meestal ook kapot. De oplossing is nu daar; Als specialist op het carrosserie gebeuren worden deze blokjes zelf geproduceerd en zijn deze leverbaar ( prijs is per stuk)  in ieder  portier zijn er 2 aanwezig .

Deze blokjes zijn gegarandeerd beter als nieuw en de kans op afbreken zoals voorheen is minimaal. Montage is vrij eenvoudig of de montage wordt eventueel door mij gedaan.

Op de site www.fiatbarchetta.nl/html/raamgeleiders.html ziet u een complete foto reparatie over de en montage montage Hulplijn bij aanschaf staat ook ter beschikking.

Gegarandeerd Wereldwijd nergens anders verkrijgbaar. Andere delen nodig voor Barchetta mail maar. Zowat alles voorradig
Zie demo op;

Gewicht 0.00 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raamgeleider” te beoordelen

Andere bekeken ook